Benvolgudes famílies

Benvolgudes famílies:

            Ens dirigim a voltros per presentar la nova junta directiva de l’AMIPA del Ceip Na Caragol d'Artà.  Ens agradaria presentar-nos com un grup de mares i pares que volem dedicar part del nostre temps i del nostre esforç en col·laborar amb el centre per millorar l'educació dels nostres fills/es.

            Els nous càrrecs són:- Presidenta: Àngela Ferrer Servera.- Vicepresidenta: Magdalena Fuster Lorenzo. - Tresorer: Xavier Mora Cuevas.- Secretari: Pere Domenge Sureda.- Vocals: Arturo Prat Odero, Laura Prados Mas, Maria Guardiola Bernal, Mª Isabel Nieto Sepúlveda, Mª Gabriela Bauzà Gili, Francisca Amer Massanet, Josep Antoni Peiró Martí, Maria Amorós Solivelles, Joan Amorós Bauzà i Margalida Lliteres Vaquer.- Representant en el Consell Escolar: Laura Prados Mas.

            Partim de la idea que l'educació, és i ha de ser, una tasca conjunta de mares, pares, alumnes i mestres. I pretenem ser el canal de comunicació entre tots els que, d'una manera o altra, participam en aquesta important tasca educativa.

            De l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes en formen part tots els pares i les mares del col·legi. Per això, volem recollir totes aquelles idees, propostes, suggerències que tingueu i que ens ajudin a millorar l'educació dels nostres fills/es. Podeu contactar als següents llocs:

   Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   Pàgina web: www.amipanacaragol.cat

   Bústia (que hi ha al centre)

   Assistir a les assemblees que es convoquin on sempre hi haurà el darrer punt de l'ordre del dia “precs i preguntes” amb l'objectiu de recollir aquestes inquietuds.

            Aviat, vos convocarem a una Assemblea on es presentarà un informe de gestió de l'AMIPA, de les activitats que volem fer al llarg del curs actual, així com, totes aquelles informacions de caràcter general que creguem oportunes.

            L'AMIPA té la intenció de col·laborar amb el centre en diferents activitats que complementen la formació de l'alumnat, participant en la seva organització. A més, les nostres funcions són:

   Representar els pares i les mares dels alumnes.

   L’AMIPA és el principal interlocutor entre els pares i les mares dels alumnes, la direcció de l’escola i el professorat d’aquesta.

   Promoure la participació de les famílies. L’AMIPA promou la participació dels pares i mares dels alumnes en les activitats de l’escola. La implicació directa de les famílies contribueix a millorar i enriquir l’educació dels infants, així com el funcionament general del centre.

   Promoure i organitzar activitats educatives i lúdiques com per exemple: activitats extraescolars, xerrades/conferències…

   Col·laborar en les activitats de les festes promogudes pel centre escolar.

   Suport econòmic a l’escola. L’AMIPA pot fer aportacions econòmiques que ajudin a l’escola a donar als nostres fills/es un major nivell de qualitat d’ensenyament i de benestar.

   Defensar els drets dels pares amb tot allò que té a veure amb l’educació dels nostres fills/es.

   Facilitar la representació i participació dels pares i tutors dels alumnes en el Consell Escolar.

   Permetre als pares i a les mares un espai de reflexió per opinar i debatre les nostres inquietuds i idees sobre temes educatius.

   Fer propostes d'actuacions conjuntes amb les altres AMIPA del municipi.

 

            Finalment, volem transmetre el nostre més sincer agraïment a totes aquelles famílies que vos implicau en l'educació dels vostres fills/es i una vegada més demanar-vos la vostra col·laboració.

 

            Gràcies.