Lloc principal

Un seguit d’activitats organitzades des de l’AMIPA del Ceip Na Caragol

Un seguit d’activitats organitzades des de l’AMIPA del Ceip Na Caragol

L’AMIPA del Ceip Na Caragol ha iniciat l’any 2016 organitzant un seguit d’activitats, i aquestes han estat:

-         Berenar Sant Antonier: El passat divendres 15 de gener l’AMIPA va organitzar un berenar de pa i sobrassada, coca de Sant Antoni i taronges pels alumnes del centre. Aquesta activitat es va integrar dins l’horari que, aquests darrers anys, s’ha esdevingut típic: visita dels obrers amb el dimoni gros i ballada de dimonions amb l’acompanyament de la banda de música escolar, tot per preparar la festa més esperada!

-         Dia 26 de gener, en horari lectiu, un taller de ximbombes. En Tomeu de s’Aigua, en Lluís de Carrossa i en Jaume Cabrer anaren pels diferents grups-classe i feren 12 ximbombes. Aquests experts ximbombers mostraren als nostres fills/es com es fa una ximbomba i cantaren les diferents tonades que es canten en aquestes dates en les diferents ximbombades que tenen lloc dins el nostre poble.

-         Dia 3 de febrer una ximbombada per a les famílies del nostre alumnat. Convidàrem a xocolata amb ensaïmades a tots els presents. Fou el primer any que duguérem a terme aquesta activitat i fou tot un èxit de participació i de bulla.

-         El dia de la rueta, 4 de febrer, l’AMIPA vàrem organitzar els tamborers i el maquillatge dels alumnes. Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les mares, pares i mestres que ajudaren en la confecció de les diferents disfresses dels nostres fills/es.

-         El mateix dia de la rueta, la nostra AMIPA col.laborà amb les altres amipas dels diferents centres educatius d’infantil i primària del poble, conjuntament amb l’Ajuntament, del berenar (pizza, fruita i begudes) que tengué lloc a la plaça del mercat una vegada acabada la rueta.

Molts d’anys i salut!                                 AMIPA del Ceip Na Caragol

Taller ximbombesXimbombadaBerenar Sant ANtoni 1